Firmamız Taşımacılık sektörüne 1979'da İskenderun'da limandan yurt içi ve yurt dışı taşımalar ile faaliyete başlamış olup halen; 2. Organize Sanayi Bölgesi Muammer Güler bulvarı batı 3. cadde No: 1 Başpınar ilçesi Gaziantep ilinde faaliyetine devam etmektedir. Firma ortakları EJDER ÇİRKİN, YÜKSEL ÇİRKİN, ŞIH MEHMET ÇİRKİN - HALİL ÇİRKİN, ÖKKEŞ ÇİRKİN ve İSMAİL ÇİRKİN olup; şirket müdürlüğünü EJDER ÇİRKİN ve ŞIH MEHMET ÇİRKİN birlikte yürütmektedir.

Firmamız C-2 Yetki belgesi sahibi olup UND ( Uluslar Arası Nakliyeciler Derneği) üyesidir. Firmamız bünyesinde C-2 yetki belgesi listemizde kayıtlı bulunan 25 adet öz mal çekici, 15 adet öz mal yarı römork, 13 adet öz mal Silobaz Tanker Yarı römork ve ayrıca 10 adet kiralık çekici araç, 8 adet kiralık yarı römork araç, 8 adet kiralık Silobaz tanker yarı römork araç, firmamız çatısı altında çalışmaktadır.

Firmamız çalışma alanı; Orta doğu-Irak, Türk Cumhuriyetleri, Rusya ve Avrupa ülkelerine çeşitli yük nakli çerçevesinde olup bu sektörde 28 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir. Araç filomuza 2008 yılı içerisinde yapılan araç alımı ile 10 adet mal çekici ve 10 adet yarı römork katılmıştır.

Firmamız çatısı altında Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 1985 yılın da kurulan akaryakıt petrol istasyonumuz Opet Bayiliği altında faaliyetini sürdürmektedir.firmamızın diğer kuruluşu olan MEM-FA Teks.San.Tic.Ltd.Şti. pamuk ipliği üzerine imalat yapmaktadır.

ŞİR. MÜD. ŞIH MEHMET ÇİRKİN